VR-event

VR EVENT

VR EVENT MOBILTVi kommer även dit ni finns runt om i Sverige med vissa begränsingar gällande avstånd. Men ni är välkommen att höra av er till oss och berätta
vart ni önskar ert VR.event. Så får vi se ifall det är möjligt att vi kan komma.
Det finns många tillfällen att anlita oss. Mässor, företags fest, stads- evenemang, köpcentrum, mm.

Begär gärna en offert. 

VR EVENT I LOKALENEtt event går till på så sätt att ni kommer till VR-teamets ombonade lokal där ni möts av ett dukat bord med tilltugg och alkoholfri dryck som ingår i priset.
(egen dryck går bra att ta med)  (Snackbordet gäller vid silver & guld event)
Känn lukten av nypoppade popcorn och ljudet från en sprakande brasa på teven får er att vilja börja VR-festen direkt. Biljarbordet står även färdigt för ett parti till dem som önskar. Men det huvudsakliga i eventet är förstås Virtual Reality upplevelserna.


I huvud VR-rummet möts man av en 100 tum bioduk. När man väntar på sin tur kan man sitta i de sköna biosofforna och beskåda sin kompis reaktioner när han/hon är ute i VR-världen. Det som man upplever i VR-glasögonen spelas även upp på bioduken med ljud. Detta är minst lika roligt som att själv sitta eller stå där i den virtuella världen. För reaktionerna på spelaren ter sig på många fantastiska sätt. Utöver VR-huvudrummet så erbjuder vi även ett
VR-skräckrum (där är man själv) och bilrummet med en VR-bilsimulator.

VR UPPLEVELSERDe spel och upplevelser som vi erbjuder kan variera från event till event.
Nya titlar dyker hela tiden upp på marknaden så vi förnyar oss eftersom.
Är ni en återkommande kund så kan ni alltid höra med oss om det var någon favorit som föll i smaken. Vi erbjuder skräck, höjder, boxning, skjutning, zombie, sport, VR-bilsimulator, mm.

Copyright © All Rights Reserved


Hamngatan 23, 824 52 Hudiksvall

Email: info@vrteamet.se


Snabb LänkarHem  | VR-event

Priser  | Kontakt