UPPLEV EN MAGISK AFTON

I DEN DIGITALA VÄRLDEN.
OM VR-TEAMET


VR-teamet startade 2018 och får därmed vara med i början av denna revolutionerande VR-teknik som lanserades på allvar 2016. Vårt mål med VR-teamet är att man ska ha skoj och trevligt här. Fly vardan för en stund och resa in i den digitala världen där allt är möjligt. Ni får lokalen för er själva, så ni får vara ifred med era vänner/kollegor och njuta, dricka, äta och spela VR helt för er själva.


Vi åker även ut på mobila event. Företagsfester, mässor, köpcentrum, mm.

Mer info om detta under fliken PRISER.

Roger M Persson

OM VIRTUAL REALITY


OBS: detta är inte Mobiltelefon baserad VR. Vi

jobbar uteslutande med äkta VR.

Viill ni uppleva en annorlunda afton och ha väldigt skoj? Anlita isåfall VR-teamet.

Virtuell Reality har äntligen slagit igenom runt om i världen. Men det är fortfarande en dyr och avancerad teknik att hålla på med ifall man önskar det bästa på VR-marknaden.


Så därför kan ni istället få prova på detta hos oss, Tänk att ta på sig ett par VR-glasögon och plötsligt så är man ute och svävar i rymden eller finner dig inne i skräckens hus och försöker ta dig ut.De virtuella Glasögonen är av märket HTC-vive och är ett av de bästa VR-glasögonen på marknaden. Grafikkorten och datorerna har väldigt hög prestanda för att få ut det bästa av VR-tekniken.


VR-upplevelserna som erbjuds är allt ifrån spel. med skräck, äventyr, höjdrädsla, action, naturupplevelser mm.

Det är inte bara VR-glasögonen som är viktig för en bra upplevelse, Även handkontrollerna. De sk. motion controllerna gör så att man kan använda dem som sina egna händer i spelen. Behöver du skjuta med en pistol i spelet så använder du kontrollerna som en riktig pistol och i spelet förvandlas din

kontroll till ett digitalt vapen.. Är det ett boxningsspel så är det bara att sätta på sig sina digitala boxningshandskar och gå in i rollen som boxare.


Titta gärna på videon nedan så får ni en liten uppfattning om VR. Den är filmad i sk. mixed reality för att ge en så bra bild som möjligt

av virtuell verklighet.


Det är svårt att förklara denna teknik så det bästa sättet är såklart att prova själv.EVENTET

Hur det går till


Ett event går till på såsätt att ni kommer till VR-teamets

ombonade lokal på Hamngatan 23 i Hudiksvall där ni möts av tända ljus och ett dukat bord med tilltugg och alkoholfri dryck som ingår i priset. Lukten av nypoppade popcorn och ljudet från en sprakande brasa på teven får er att vilja börja VR-festen direkt.. Biljarbordet står även färdigt för ett parti till dem som önskar. Men det huvudsakliga i eventet är förståss Virtual Reality upplevelserna. 


Upplevelserna och spelandet

I VR-rummet möts man av en 100 tum bioduk och en 50 tums TV. När man väntar på sin tur kan man sitta i sköna biosoffor och beskåda sin kompis reaktioner när han/hon är ute i VR-världen. Det som man upplever ii VR-glasögonen spelas även upp på bioduken och teven plus ljud. Detta är minst lika roligt som att själv sitta eller stå där i den virtuella världen. För reaktionerna på spelaren ter sig på många fantastiska sätt. Som när man kliver in i skräckens värld. Eller går balansgång 50 meter ovan mark. (på en riktig planka som befinner sig 5 cm ovan golvet) allt för att det ska kännas så autentiskt som möjligt. Så det är bara att ladda mobilen innan ni kommer hit. För det kommer att bli mycket filmande. Ja det är svårt att förklara VR. Men närmare verkligheten är svårt att komma än detta.


Det finns alltid en personal som servar och hjälper till med

VR-glasögonen och som även instruerar hur det går till


Hjärtligt Välkommen att boka en tid hos oss.

Mer info om olika paket finns under fliken Priser.

Mejla oss: info@vrteamet.se

Ring oss +46 70 623 64 99

@Copyright 2017 - VR-teamet

All Rights Reserved